Vastgoedschatting

Nu aanvragen.

Indien u de waarde van uw vastgoed wenst te kennen kan je hiervoor best beroep doen op een professioneel en onafhankelijk vastgoedexpert.

Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u uw goed zelf wilt verkopen of u heeft een schattingsverslag nodig voor uw bank met betrekking tot het bekomen van een lening of heeft u advies nodig bij het aangeven van de waarde van uw goed bij schenking?
Heeft u een schattingsverslag nodig bij scheiding? Voor al deze zaken kan u bij De Marktlinde terecht voor een onafhankelijk schattingsverslag : wij werken volledig neutraal en onafhankelijk.

De opdracht van een onafhankelijke schatter is de venale waarde van uw woning of grond te schatten. De venale waarde is de prijs die men in normale omstandigheden voor een onroerend goed kan krijgen.

De Marktlinde voert schattingen van gronden, studio’s, appartementen, gesloten- halfopen en open bebouwingen, handelspanden, industriële gebouwen uit. Wij garanderen u een snelle service met een gedetailleerd en op basis van berekening gefundeerd schattingsverslag, los van enig persoonlijk belang of emotie.
Voor taxeren van gebouwen maken we gebruik van de methode van de vloerplaatprijs en de volumemethode. Voor het bepalen van de grondwaarde doen wij suggesties op basis van referentieprijzen van effectieve verkopen gerealiseerd in de door u opgegeven gemeente.

Wij bieden twee soorten schattingsverslagen aan : Klassieke waardebepaling en uitgebreide versie voorzien van 2 vergelijkingspunten.

// Tarieven:

Klassiek taxatieverslag   Uitgebreid taxatieverslag  
Grond 170,00 euro Grond 220,00 euro
Studio 190,00 euro Studio 240,00 euro
Appartement 190,00 euro Appartement 240,00 euro
Woning 190,00 euro Woning 240,00 euro
Handelspand 190,00 euro Handelspand 240,00 euro
Overige Op aanvraag Overige Op aanvraag


Prijzen inclusief BTW.

*** Wanneer u meerdere diensten afneemt bij De Marktlinde kan u genieten van BUNDELKORTINGEN.
Klik hier voor meer informatie. ***